Întrebări & RăspunsuriCategorie: MegaSporeBioticRecidiva H Pylori dupa 7 ani
Alexandra a întrebat acum 2 ani

Buna ziua,

Recent testul de Antigen HP a iesit pozitiv, dupa 7 ani de la schema de tratament (2 antibiotice) pentru care se negativase cu succes. Bineinteles ca am primit o noua schema de tratament, mult mai agresiv de data aceasta (Amoxicilina 1g 1-0-1 cpr/zi si Lexofloxacina 250 mg 1-0-1 cpr/zi timp de 14 zile) de care ma tem, mai ales ca dintotdeauna am avut probleme de tranzit (constipatie si balonare). Mentionez ca de o saptamana, dupa tratamentul recent cu Normix – 2 saptmani, am inceput sa am reflux si arsura la stomac, dar ceva suportabil, tranzitul s-a mai imbunatatit totusi destul de mult dupa Normix.

As vrea sa incerc un tratament cu Megasporebiotic, in speranta ca se vor ameliora simptomele. Tind sa cred ca am o predispozitie spre reinfectie cu HP, intrucat, in situatii de stress, imi afecteaza stomacul, si asta ar fi punctul meu slab.

In ce doza sa iau Megasporebiotic si pentru ce perioada in situatia data? Sa iau in combinatie cu MegaGuard sau cu MegaPrebio? (mentionez ca am si sindrom de colon iritabil)

Multumesc mult,
Alexandra

1 răspunsuri
MegaSpore Echipa a răspuns acum 2 ani

Bună ziua,
Pentru problema menționată, vă recomandăm să luați 1 capsulă pe zi în primele două săptămâni, iar după cele două săptămâni 2 capsule pe zi, împreună cu masa, în ambele situații.
Vă dorim multă sănătate!
Megaspore România