1. ELEMENTE DEFINITORII
 2. Aspecte generale

Magazinul online www.megaspore.ro este administrat de ADION SUPLIVITA SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, având codul de înregistrare fiscală  înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/6591/2017 și CUI: RO38551015, telefon: 0751 598 996 , email megasporero@gmail.com.

ADION SUPLIVITA SRL depune continuu eforturi pentru menţinerea corectitudinii informaţiilor afişate pe pagina web a magazinului nostru online. Cu toate acestea, având în vedere posibilele erori cu privire la aceste informaţii, precizăm că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorită modificării caracteristicilor şi/sau design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. De asemenea, unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

ADION SUPLIVITA SRL îşi rezervă dreptul de a actualiza, schimba sau modifica fără o notificare prealabilă termenele şi condiţiile de utilizare precum şi conţinutul site-ului. Pentru a evita orice neînţelegere este recomandabil să verificaţi aceste secţiuni de fiecare dată când accesaţi site-ul şi doriţi să efectuaţi diverse operaţiuni. În acest fel veţi acţiona în cunoştinţă de cauză.

Promoţiile şi ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile în limita stocului disponibil.

Prețurile produselor conțin TVA.

 

 1. Definiţie termeni utilizaţi

UTILIZATOR: persoană care accesează magazinul nostru online, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Termenii şi Condiţiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de înregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce iniţiază şi finalizează o comandă pe www.megaspore.ro

UTILIZARE ABUZIVĂ: utilizarea magazinului nostru online într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor sau prevederilor legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalţi utilizatori.

COMANDĂ: document electronic, generat că urmare a accesării magazinului online de către un CLIENT, ce intervine că formă contractuală între ADION SUPLIVITA SRL şi acesta din urmă.

CONTRACT: o COMANDĂ confirmată de către ADION SUPLIVITA SRL, prin care societatea noastră este de acord să livrăm CLIENTULUI produsele solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

UTILIZATORII www.megaspore.ro sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare ce guvernează desfăşurarea tuturor operaţiunilor precum şi a raporturilor între părţi, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adaugă prevederilor legislaţiei româneşti în vigoare. Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând prin actualizarea conţinutului acestui document, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII.

Prin accesarea www.megaspore.ro UTILIZATORII sunt de acord să respecte termenii şi condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia în vigoarea pe teritoriul României.

Folosirea site-ului de faţă implică acceptarea explicită a termenilor de utilizare, a condiţiilor şi a politicii de confidenţialitate. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

 1. Politica de confidenţialitate si protecţia datelor personale

Confidenţialitatea informaţiilor personale ale clienţilor magazinului virtual www.megaspore.ro este unul dintre aspectele pe care le tratăm cu cea mai mare seriozitate.

ADION SUPLIVITA SRL colectează informaţii prin intermediul site-ului web www.megaspore.ro, în conformitate cu legislaţia română care face referire la aceste aspecte. Site-ul plasează un  “cookie” pe calculatorul vizitatorului, cere este utilizat pentru colectarea de informaţii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru şi la autentificarea automată a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de înregistrare client
 • Formularul de comandă
 • Formularul de contact
 • Formularul de recenzii produse
 • Formularul de abonare newsletter

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicării directe şi indirecte cu clienţii
 • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de către dumneavoastră
 • Livrarea produselor
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
 • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promoţii disponibile
 • Informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe megaspore.ro, evoluţia şi starea comenzilor,
 • precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, ADION SUPLIVITA SRL  îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastră se angajează să nu transmită datele colectate către terţi, cu excepţiile situaţiilor expres prevăzute de legislaţia statului Român în vigoare.  Astfel, informaţiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Poliţiei, Instanţelor judecătoreşti sau altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi că urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.megaspore.ro poate opta pentru ştergerea acestora din baza noastră de date prin trimiterea unui e-mail la adresa megasporero@gmail.com.

În cazul în care utilizatorii nu doresc să primească în continuare comunicări comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul din footer-ul newsletter-ului ADION SUPLIVITA SRL primit prin email.

În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul ADION SUPLIVITA SRL. În cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înţelegere, litigiul va fi soluţionat de către Comisia de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Cluj sau de către instanţele de judecată competenţe din Municipiul Cluj.

Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta la adresa Calea Florești, utca. 77, bloc V 3, Ap. 64 Cluj-Napoca.

Informaţiile personale colectate de la clienţi de către vânzător în vederea realizării de comenzi, atât prin site-ul www.megaspore.ro cât şi telefonic sau prin e-mail sunt absolut necesare în vederea efectuării comerţului la distanţă.

Colectarea informaţiilor personale de contact, sunt absolut obligatorii, aceste informaţii fiind indispensabile de vreme ce asigura informarea şi punerea în posesia clientului a bunurilor comandate.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu  caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice www.megaspore.ro  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Sunteti obligat(ă) să furnizaţi datele cerute obligatoriu, acestea fiind necesare în scopul facturarii şi livrării produselor comandate de dumneavoastră, comunicării cu dumneavoastră ca potenţial client şi al acordării asistenţei post-vânzare pentru comenzile realizate.

Refuzul dvs. determină incapacitatea de a onora comenzile formulate, de a raspunde la întrebările expediate de dumneavoastră şi de a vă acorda asistenţă în cazul în care anterior aţi solicitat aceasta. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: personalului angajat al operatorului, firme de coletărie prin intermediul cărora se face livrarea.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa ADION SUPLIVITA SRL, vă puteţi exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

 • dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • să interviti asupra datelor transmise;
 • să va opuneţi prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară
 • să solicitaţi ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.megaspore.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date. Informaţiile pe care ni le furnizaţi vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preîntâmpina încălcarea securităţii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.

 1. Termeni

Termenii şi condiţiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri/produse de către ADION SUPLIVITA SRL, prin intermediul magazinului virtual www.megaspore.ro

 1. Obligaţiile de înregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dvs. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

 1. Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului www.megaspore.ro incluzând în această noţiune texte, imagini, elemente de grafică web, precum şi orice alte date, este proprietatea ADION SUPLIVITA SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.

Folosirea fără acordul scris a ADION SUPLIVITA SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

ADION SUPLIVITA SRL asigură utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site în scopul cumpărării produselor şi informării de specialitate, dar nu îi conferă dreptul de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi în scopuri comerciale acest site fără acordul expres şi în scris al ADION SUPLIVITA SRL.

 1. Legături către alte site-uri

ADION SUPLIVITA SRL nu răspunde şi nu poate fi făcută responsabilă de conţinutul (înţelegând prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.megaspore.ro. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

 1. Comunicări electronice

Prin folosirea site-ului www.megaspore.ro  pentru cumpărarea de bunuri/produse şi/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul îşi dă acceptul implicit pentru primirea notificărilor în format electronic de la ADION SPLIVITA SRL, incluzând în această categorie comunicări prin e-mail şi/sau anunţuri pe site.

ADION SUPLIVITA SRL respectă libertatea de opţiune şi oferă posibilitatea utilizatorilor să-şi exprime dorinţa de a nu mai primi comunicări electronice, stopând prin această comunicarea pe e-mail.

 1. Responsabilităţi privind produsele comercializate

ADION SUPLIVITA SRL  nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediul acestui site.

ADION SUPLIVITA SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

Produsele livrate de ADION SUPLIVITA SRL sunt în ambalajul original, sigilate. De aceea, ADION SUPLIVITA SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau probleme în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problemă de acest fel va fi adusă la cunoştinţă ADION SUPLIVITA SRL în maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmând că aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

ADION SUPLIVITA SRL nu garantează că prezentările produselor sau orice alte elemente de conţinut al site-ului sunt lipsite de erori sau că site-ul oferă informaţii complete.

De asemenea, ADION SUPLIVITA SRL nu răspunde şi nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcţionarea site-ului, informaţiile şi conţinutul acestuia.

 1. Preţul contractului

Preţul produsului/produselor este acela menţionat pe www.megaspore.ro.

Acesta poate fi modificat în orice moment, fără preaviz. Excepţie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificările preţurilor nu se aplică retroactiv.

Pentru a fi aplicabil preţul produsului trebuie să fie sincer şi serios. Astfel, ADION SUPLIVITA SRL  atenţionează asupra faptului asupra cazurilor când, ca urmare a unor disfuncţionalităţi ale www.megaspore.ro sau erori umane, preţul afişat pe www.megaspore.ro poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, ADION SUPLIVITA SRL va informa CLIENTUL asupra preţului corect.

Preţul include toate taxele dar nu include cheltuielile de livrare.

 1. Modalităţile de livrare

ADION SUPLIVITA SRL îşi va îndeplini obligaţiile contractuale în termen de maxim 7 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDĂ. În cazul în care nu poate executa CONTRACTUL din cauză că produsul nu este diponibil, ADION SUPLIVITA SRL va informa CLIENTUL despre această situaţie.

ADION SUPLIVITA SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar având acelaşi preţ, în situaţia în care produsul solicitat iniţial nu este disponibil, numai după informarea şi cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid conform opţiunii CLIENTULUI.

 1. Modalităţile de plata

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în COMANDĂ. ADION SUPLIVITA SRL va emite către CLIENT o factură pentru produsele şi serviciile ce urmează a fi livrate, obligaţia CLIENTULUI fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

Plăţile se pot efectua în sistem ramburs, prin depunere de numerar în cont sau prin ordin de plata.

Plata în sistem ramburs: Se fac în numerar, integral, la livrarea produselor. Plata se va face direct către firma de curierat pe baza de chitanţă.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SOCIETATE, în urmă confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.

Depunere de numerar în cont: Se poate face la oficiile Băncii Transilvania din întreagă ţară.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii.

În afară de cazul în care este agreat de SOCIETATE şi CLIENT diferit, ADION SUPLIVITA SRL se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către CLIENŢI în momentul predării acestora către curier, pe baza de contract, sau către reprezentantul CLIENTULUI.

ADION SUPLIVITA SRL va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare la CLIENT. Livrarea produselor va fi efectuată doar pe teritoriul României. Proprietatea asupra produselor şi serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuării plăţii.

 1. Termenii si costul livrării

ADION SUPLIVITA SRL va livra produsele în cadrul termenelor menţionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru produsul comandat, la dată generării COMENZII sau în cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDĂ, cu excepţia cazului în care părţile au convenit altfel.

ADION SUPLIVITA SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 14 de zile.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, ADION SUPLIVITA SRL va anunţa CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care ADION SUPLIVITA SRL primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, ADION SUPLIVITA SRL poate refuza onorarea livrării, fără că acest lucru să se considere o încălcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Produsele comercializate de ADION SUPLIVITA SRL pot fi livrate pe întregul teritoriu al României, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. După expedierea coletului, veţi primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

 1. Dispute si Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competenţe. Orice conflict apărut între ADION SUPLIVITA SRL şi client/cumpărători se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

 1. CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANŢĂ

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.megaspore.ro Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile.

Comanda va fi compusă din următoarele documente:

 1. Comanda (împreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare şi facturare) şi condiţiile sale specifice
 2. Specificaţiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
 • Termenii şi condiţiile contractuale

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată că având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii şi condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanţie emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

 

 

 

VÂNZĂTOR:
SC ADION SUPLIVITA SRL

CUMPĂRĂTOR –persoană fizică sau juridică identificată conform Comenzii emise, denumită pe parcursul acestui contract Cumpărător

 

Art. 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumpărătorul se obligă să cumpere de la Vânzător, iar Vânzătorul se obligă să furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuată de către Cumpărător şi confirmată de către Vânzător, în cantitatea specificată de către Cumpărător în cadrul Comenzii.

Art. 2. LIVRAREA PRODUSELOR -conform Comenzii solicitate

Art. 3. DURATA CONTRACTULUI

 1. Prezentul contract intră în vigoare în momentul confirmării de către ADION SUPLIVITA SRL a comenzii lansate de Cumpărător.
 2. Confirmarea comenzii de către ADION SUPLIVITA SRL se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenţă furnizată de către Cumpărător.

Art. 4. OBLIGAŢIILE VÂNZĂTORULUI

 1. Să livreze produsele în ambalajele originale ale producătorului, sigilate şi fără deteriorări
 2. Să livreze produsele comandate de Cumpărător în cantităţile, la preţul şi în timpul prevăzut în confirmarea comenzii
 3. Să informeze Cumpărătorul în situaţia întârzierii sau imposibilităţii asigurării produselor comandate în totalitate sau parţial
 4. În situaţia în care Cumpărătorul denunţă contractul înainte de livrarea produselor, renunţând la comandă sa, ADION SUPLIVITA SRL se obligă să nu mai efectueze această livrare.

Art. 5. OBLIGAŢIILE CUMPĂRĂTORULUI

 1. Se obligă să ia la cunoştinţă de prevederile Condiţiilor generale de utilizare ale site-ului de vânzări online ADION SUPLIVITA SRL şi recunoaşte că a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii şi implicit semnarea acestui contract.
 2. Se obligă să plătească valoarea contractului (valoare produse şi valoare livrare) la primirea produselor.

Art. 6. TRANSFERUL PROPRIETĂŢII

Proprietatea asupra Bunurilor/Produselor va fi transferată la momentul efectuării plăţii din partea Cumpărătorului în locaţia indicată în comandă (înţelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin poştă sau curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora. Dacă după transferul proprietăţii Cumpărătorul constată diferenţe între comandă (factură) şi conţinutul coletului, acesta va notifica în scris Vânzătorul în termen de maxim 3 zile.

Art. 7. DREPTUL DE DENUNŢARE UNILATERALĂ A CONTRATULUI

7.1 Produsele livrate de ADION SUPLIVITA SRL sunt în ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, după desigilare, nu mai pot fi returnate, având în vedere că sunt destinate uzului personal.

7.2 Cumpărătorul are dreptul de a denunţa unilateral în scris contractul la distanţă, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. În această situaţie Cumpărătorul este obligat să nu desigileze produsele.

7.3 Apelând la dreptul de denunţare unilaterală a contractului Cumpărătorul va trebui să plătească valoarea returnării produselor.

7.4 ADION SUPLIVITA SRL va rambursa sumele plătite de Cumpărător pentru livrarea produselor fără a îi solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la dată denunţării contractului de către Cumpărător.

Art. 8. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

8.1 ADION SUPLIVITA SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagubă apărută prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate. ADION SUPLIVITA SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate, altul decât cel prezentat în descrierea produsului.

8.2 Produsele sunt livrate de ADION SUPLIVITA SRL în ambalajul original, sigilate. De aceea, ADION SUPLIVITA SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau probleme în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Art. 9. GARANŢIE

Toate produsele comercializate pe site-ul ADION SUPLIVITA SRL beneficiază de condiţii de garanţie conform legislaţiei în vigoare.

Art. 10. FORŢĂ MAJORĂ

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor, care nu poate fi evitat.

DISCLAIMER

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ şi orientativ. Fotografiile ambalajelor pot diferi în realitate faţă de cele din pozele de pe acest site. De asemenea, designul, culorile sau formele pot diferi în realitate faţă de cele din pozele de prezentare. Specificaţiile tehnice  şi caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Toate prezentările nu obligă firma producătoare sau pe noi, comerciantul/furnizorul, în niciun fel faţă de client.

Folosirea site-ului de faţă implică acceptarea explicită a termenilor de utilizare, a condiţiilor şi a politicii de confidenţialitate. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor. Proprietarul acestui site este ADION SUPLIVITA SRL.