Megaspore

Megasporebiotic vindecă steatohepatita și scade rezistența la insulină!

9k=

Încă o poveste de succes relatată de unul dintre pacienții care a urmat tratament de 4 luni cu Megasporebiotic și intermittent fasting.

Mă numesc CV, am 38 ani și locuiesc într-un orășel din județul Cluj. Am fost descoperit cu hepatită de vreo 6 ani, având analizele de ficat modificate (ASAT, ALAT). Testele de laborator pe care le-am făcut repetat la indicația diferiților medici pe care i-am consultat nu au descoperit nici o infecție virală care să fie cauză de hepatită. Aproape toți doctorii mi-au spus că beau și că asta ar fi cauza principală a hepatitei. Eu vă spun sincer că sunt foarte strict cu alcoolul și nu beau decât la ocazii absolut speciale, astfel că nu consider că aș avea o problemă cu consumul de alcool.

Mi s-a recomandat să iau aproape toate tipurile de medicamente pentru ficat de pe piață. (Liv52, Lagosa, Essențiale, Hepatoprotect și altele). Deși le-am luat multi ani zilnic, ca și bomboanele, analizele de ficat mi-au rămas crescute, așa că am căutat alți doctori și alte soluții. Am ajuns într-un final la CM Diasan, unde Dr.Cătinean și nutriționista Noemi Sofronie s-au ocupat cu atenție de mine și mi-au recomandat un regim alimentar special, în care era voie să mănânc doar între anumite ore și doar ce mi-au indicat ei, iar pe lângă asta mi-a recomandat să iau pentru mai multe luni Megasporebiotic.

Acest supliment mi-au spus ei, conține bacterii bune probiotice, care o să facă diferența și o să-mi vindece hepatita grăsoasă pe care o am de mulți ani. Tot datorită acestor bacterii care există în Megasporebiotic o să reușesc să slăbesc și o să mă simt mult mai bine și mai plin de energie, pentru că ele stopează intrarea toxinelor din intestin în sânge și mai departe în ficat. Am încercat multe și nu au avut efect, așa că, m-am gândit că o încercare în plus nu strică.


Ca să vă arăt unde am fost și unde am ajuns după 4 luni (februarie – iunie 2019) de tratament, o sa vă pozez fișa de la cântarul digital și analizele de laborator:

Înainte:

nainte

După:

După

Am scăzut 18.8 kg în greutate cu regimul de post intermitent și Megasporebiotic. Analizele de ficat mi s-au normalizat pentru prima dată după 6 ani ( ALAT=74,9 – 29,1), glicemia de la 102 -78,8 și insulina pe nemâncate de la 14,51 – 7,66. După cum vedeți, analizele legate de glicemie, colesterol și trigliceride nu erau rele nici la start, dar mi s-a explicat că markerul cel mai bun pentru hepatita grăsoasă este scorul HOMA-IR care a fost inițial 3,7 și a scăzut la 1,5, în concordanță cu analizele de ficat.

Soția mea dorește să urmeze aceași regim, plus Megasporebiotic, ca să slăbească și să se simtă la fel de bine ca și mine. Mulțumesc echipei Diasan Cluj.

CV 38 ani.

Lasă un răspuns