Megaspore

Sănătatea sistemului imunitar – factor esențial în lupta împotriva infecțiilor virale. Folosirea Megasporebiotic și Megaprebio în infecțiile virale.

megasporebiotic megaprebio

Creșterea imunității cu Bacillus subtilis

Susținerea imunității este foarte importantă, mai ales în această perioadă. Având în vedere situația pandemiei cu coronavirus, vrem să vă informăm despre produsele noastre care vă pot ajuta în susținerea imunității.

Megasporebiotic conține o tulpină numită Bacillus subtilis, care recondiționează microbiota intestinală. Această specie bacteriană este un probiotic puternic, care poate ajuta organismul să își întărească imunitatea, prin producția de componente antimicrobiene, citokine și imunglobuline.

Un studiu recent a evaluat impactul suplimentării cu  B subtilis asupra rezistenței la diferite boli infecțioase comune (studiul a fost efectuat pe 44 de pacienți vârstnici). După 4 luni de suplimentare intermitentă, rezultatele au indicat că Bacillus subtilis a redus riscul infecțiilor cu 31% și a activat sistemul imunitar prin creșterea semnificativă a producției salivare și serice de imunglobuline A.

În plus, studiile pe animale au arătat că suplimentarea cu B subtilis crește producția de imunglobuline A și G, Beta-defensină, un peptid antimicrobial puternic care ajută în lupta împotriva bacteriilor patogene.

Megaprebio – suport pentru imunitate

În timpul acestor vremuri incerte, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să avem grijă de sănătatea noastră și să educăm pacienții în a-și întări imunitatea atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv.

Înțelegem că frica de boală se răspândește pe tot globul, dar vrem să facem ceva să venim în sprijinul dumneavoastră! Avem câteva produse revoluționare care întăresc imunitatea, și vrem să vi le facem cunoscute.

Megaprebio este un probiotic care ajută la creșterea diversitătii florei intestinale, dar stiați că ajută și la intărirea imunității?

Tubul digestiv este o componentă esențială a sistemului imunitar, care este de multe ori trecut cu  vederea. Mucoasa intestinală este de fapt prima linie de apărare împotriva agenților patogeni. Intestinul este adăpostul a peste 80% celule imunitare, care lucrează împreună cu flora intestinală pentru a întări apărarea naturală a organismului uman.

Studiile arată că toate ingredientele regăsite în Megaprebio cresc imunitatea și îmbunătățesc simptomele răcelii și a gripei obișnuite.

Megaprebio conține fibre nedigerabile de tipul xilo-oligozaharide (XOS), galacto-oligozaharide (GOS) și fructo-oligozaharide (FOS), componente care s-au dovedit prin studii că stimulează celula imunitară prin modularea microbiotei intestinale.

Beneficiile prebioticelor

Unul dintre cele mai importante beneficii ale prebioticelor este că acestea sunt fermentate de către bacteriile din intestin, din care rezultă acizi grași cu lanț scurt, ce reglează celulele sistemului imunitar. Acizii grași cu lanț scurt stimulează la rândul lor celulele intestinale să producă beta-defensină, un produs antimicrobian care ține la distanță agenții patogeni.

Megaprebio cu extract de kiwi s-a dovedit în studii că promovează creșterea bacteriilor bune din intestin, precum Faecalibacterium prausnitzii, un adevărat producător de acizi grași cu lanț scurt, împiedicând astfel supraaglomerarea de agenți patogeni în intestin.

Consumul de kiwi modulează imunitatea prin creșterea producției de limfocite T-reglatoare și imunglobuline, precum IgG, cu rol important în rezistența împotriva patogenilor.

Copii care consumă zilnic kiwi au arătat o reducere semnificativă a îmbolnăvirilor de tip raceală și gripă. De asemenea, consumul de kiwi a îmbunătățit simptomele de tip congestie și febră la adulți.

Beneficiile fibrelor nedigerabile de tipul FOS extrase din kiwi au beneficii similare fibrelor de tip GOS, un alt ingredient important al produsului. Într-un studiu  dublu orb si  controlat placebo, cercetătorii au studiat efectele fibrelor de tip GOS asupra sistemului imunitari la adulții vârstinici.

Rezultatele au arătat că aceste fibre de tip GOS au crescut semnificativ fagocitoza și îndepărtarea naturală a agenților patogeni, două componente esențiale pentru protecția împotriva patogenilor.

Mai mult, GOS au ajutat la dezvoltarea bacteriilor benefice de tipul Bifidobacteria, în paralel cu scăderea bacteriilor patogene. Bifidobacteria sunt importante pentru producția de acizi grași saturați, care susțin imunitatea.

În contextul epidemiei recente, vă încurajăm să aveți grijă de sănătatea intestinului, pentru a susține imunitatea organismului dumneavoastră.

*Nu susținem că aceste produse previn sau tratează pandemia virala actuală/coronavirus. Nu sunt studii care susțin acest lucru.

Pe de altă parte, credem că sistemul imunitar a fost, este și va fi esențial în susținerea sănătății. Înțelegem că în prezent cadrele medicale sunt înca necunoscătoare cu privire la rolul oligozaharidelor prebiotice pentru susținerea imunității. Este important să oferim cât mai multe variante posibile pacienților noștri pentru a avea grijă de sănătatea lor.

Lasă un răspuns