Megaspore

Megasporebiotic vindecă diareea cronică ce apare după tratamentul antibiotic

9k=
“Nu mai știam ce să fac, mă trezeam câteodată cu urgența că trebuie să merg la toaletă în acel moment, dacă nu explodez. Am ajuns să am 10 scaune diareice pe zi, explozive, cu dureri mari de burtă, flatulență. Am îndurat toată această suferință mai mult de 1 an de zile, timp în care am trecut prin cabinetul multor doctori, încerând multe scheme de tratament. Mi-am făcut 2 colonoscopii care nu au găsit nici o modificare semnificativă care să-mi explice suferința, iar analizele de sânge au ieșit în tot acest timp în limite normale. Toată lumea îmi spunea că nu am mare lucru, dar nu au fost capabili să identifice cu precizie cauza și apoi să-mi prescrie tratamentul salvator. Printre schemele de tratament pe care le-am urmat au fost Imodium, Enterol, suplimente de enzime și câteva cure de probiotic Linex și apoi Enterolactis. Chiar dacă pentru scurt timp părea să fie mai bine, simptomele abdominale (durere, borborisme, flatulență) reapăreau imediat, fapt ce mă aducea la disperare.
Am auzit de Centrul Medical Diasan din Cluj și Dr.Adrian Cătinean care tratează bolile după o nouă filozofie, cea a promovării sănătății intestinale și vindecării dezechlibrelor florei intestinale. Toate suferințele mele au fost puse în legatură cu niște tratamente cu antibiotice puternice, pentru infecție cu Helicobacter Pylori și apoi pentru pneumonie interstițială (am primit antibiotic intravenos în spital timp de 12 zile, pe care le-am urmat în urmă cu 14 luni. Simptomele mele, însoțite de scaune diareice, au început cam la 2-3 luni după acele tratamente. M-au făcut să înteleg ce importanță are flora intestinală pentru sănătatea organismului și cum toxinele de la nivel intestinal pătrund în sânge de fiecare dată când mâncam, producând o inflamație sistemică. Eu sufăr de mai mulți ani și de vitiligo (depigmentări parcelare ale pielii) care este o afecțiune autoimună la nivelul pielii ți care poate fi pusă în relație cu fenomenul de toxicitate intestinală și disbioza (dezechlibru de floră). Deci pe un fond de disbioză pe care îl am de ani de zile, tratamentele antibiotice au venit și au distrus complet și ce mai aveam din floră.
Tratamentul care mi-a fost recomandat a fost un alt probiotic, dar care se pare că este mult mai bun pentru rezolvarea problemelor de floră decât celelalte pe care le-am încercat până atunci. Am luat 2 capsule de Megasporebiotic pe zi împreună cu masa de prânz. În plus am luat ți Colostru 1 tabletă pe zi dimineața înainte de masă și Glutamină 2 tablete pe zi dimineața și la prânz înainte de masă. După doar 3 săptămâni, am ajuns să am un singur scaun pe zi, făraădureri de burtă și fără gaze! Mă simt ca nouă, nu credeam că o să reușesc să mă simt la fel de bine ca înainte!
Am înțeles că este nevoie să continui tratamentul pentru cel puțin 6 luni, Megasporebiotic si regimul alimentar special care mi-a fost recomandat, pentru ca să ajute la refacerea completă a florei mele intestinale, îmbunătățind și boala autoimună pe care o am. Mulțumesc!”
Pacientă 40 ani, Centru Medical Diasan Cluj

Lasă un răspuns