Megaspore

Poate să vindece Megasporebiotic psoriazisul?

2Q==

Sunt o femeie de peste 40 ani, activă și implicată în viața universitară. Predau studenților, scriu și în general îmi place să muncesc multe ore pe zi. Oricât mi-aș iubi activitatea de zi cu zi, nu pot spune că mă bucur din plin de viață, pentru că nu am o stare de sănătate așa cum mi-aș dori. O durere abdominală de mică intesintate mă deranjează constant de aproape 7 ani. Am fost la medic de mai multe ori ca să învestighez ce se întamplă. Inițial  mi-au găsit o gastrită cronică cu bacteria Helicobacter Pylori, pentru care am urmat 3 cure de antibiotice. Mi-au spus că e foarte important să scap de această bacterie, pentru că simptomele mele sunt legate de prezenta ei în stomac. Am făcut tratamentele antibiotice, în speranța că voi fi mai bine, dar în urma lor am avut mai multe episoade de diaree, care au durat 1-2 săptămâni. Au urmat și multiple episoade de infecție urinară și candidoză vaginală. La momentul respectiv, nu le-am pus în legatură cu tratamentele antibiotice, dar acum am înţeles că ele pot fi rezultatul tulburării florei intestinale. Bineînţeles că fiecare din aceste episoade a fost tratat tot cu antibiotice și antifungic. Tot în urmă cu multi ani, am fost diagnosticată cu psoriasis vulgaris cu afectare articulară, funcția tiroidiană a fost testată repetat și e în limite normale, dar tranzitul intestinal este variabil, strict legat de ce mănâc. Am multe eructații, balonare și uneori am arsuri în spatele pieptului.

Am auzit de Centrul Medical Diasan și de dr.Adrian Cătinean, care are o abordare diferită față de suferințele tubului digestiv și am zis că pot să cer o a doua părere, mai ales că tratamentul cu Controloc pe care l-am primit nu mi-a adus nici un beneficiu și a fost greu tolerabil. Menționez că am mai încercat tratamente cu suplimente naturiste – spirulină, turmeric, Calciu, Zinc, Magneziu și terciuri de amidon, sub care parcă am simțit o îmbunătățire.

La consultație, Dr. Cătinean mi-a explicat că toate suferințele mele sunt legate între ele, adică psoriazisul este legat în mod direct de flora intestinală și de sănătatea intestinului. La fel și simptomele mele digestive (balonare, arsuri gastrice, etc) sunt generate tot de disbioza intestinala si sindromul intestinului permeabil. Mi-a recomandat Megasporebiotic 1 capsulă/zi împreună cu masa pentru 14 zile și apoi să cresc doza la 2 capsule/zi timp de 2 luni. Am mai luat și IgG2000 pentru a-mi reduce nivelul toxinelor din interiorul intestinului și un regim alimentar pentru boala inflamatorie intestinală, prescris de nutriționista de la Diasan, Noemi Sofronie.

După 2 luni de tratament, s-a produs normalizarea tranzitului și ameliorarea semnificativă a durerilor abdominale care mă chinuiau de atâția ani. Pot să dorm mai bine și la orele dimineții nu mai sunt trezită de durere. Scaunul arată normal și leziunile de psoriazis sunt într-o îmbunătățire vizibilă din punct de vedere al descuamării palmelor.

Am continuat tratamentul cu Megasporebiotic 2 capsule/zi împreună cu masa, IgG 2000 2x1cps/zi și regimul alimentar înca 2 luni. La momentul actual, după 4 luni de tratament, ma simt cel mai bine din ultimii ani aș putea spune. Mai am dureri de burtă doar în momente stresante și de suprasolicitare nervoase. Am înțeles de la Dr. Cătinean că există o legatură bidirecțională între creier și flora din intestinele nostre. Leziunile psoriazice de pe genunchi, scalp, coate, tălpi au dispărut și se mențin doar leziunile de la nivelul palmei. Am diversificat alimentația astfel încât și după smoothie care conține multă fructoză (căpșuni, banană), nu s-a înregistrat o reapariție a simptomatologiei sau accentuarea leziunilor psoriazice. Scaunul și tranzitul intestinal se mențin în paramentri normali. Sunt încântata de rezultate și mi s-a recomandat să continui tratamentul încă 3 luni, pentru că lucrurile merg foarte

Lasă un răspuns