Megaspore

Importanța administrării de probiotice la câini – FidoSpore

probiotic caini Fidospore

De ce probiotice pentru câini?

A avea un câine nu este bine numai pentru psihicul omului, dar, de asemenea, incredibil de benefic pentru microbiomul intestinal uman.

Cel mai nou produs al nostru, FidoSpore™, este primul supliment probiotic demonstrat clinic că sprijină sănătatea digestivă și reduce intestinele permeabile la câini.

Produsul FidoSpore™ este compus din: Bacillus subtilis HU58, Bacillus licheniformis SL307, Pediococcus acidilactici, și a fost administrat pentru 11 câini o dată pe zi cu masa, timp de treizeci de zile.

Studiile confirmă importanța utilizării de probiotice la câini

Un raport de studiu realizat pe administrarea probioticului FidoSpore™ la câinii sănătoși și câinii cu disbioză, ne arată cât de important este să administrezi probiotice pentru câinele tău.

Un total de 11 câini adulți (atât sănătoși, cât și cu disbioză), cu vârste cuprinse între 4 luni și 7 ani au intrat în acest studiu.

În cazul câinilor care au avut disbioză, examenul clinic a relevat diaree, vărsături sau leziuni ale pielii. După tratamentul cu probiotice, s-a putut observa scăderea și / sau dispariția problemelor digestive. S-a mai observat și îmbunătățirea stării generale a câinilor, în funcție de patologie (diagnostic), dar și scăderea și / sau dispariția tulburărilor digestive.

În cazul câinilor sănătoși, utilizarea probioticului nu a prezintat efecte adverse, iar funcțiile corpului nu au fost afectate negativ.

FidoSpore – probioticul ideal pentru sănătatea intestinală a cățelușului tău!

De ce să adiministrezi FidoSpore™ câinelui tău…? Fiindcă avantajul unei hrane cu probiotice este de a oferi constant microorganisme prietenoase, care mențin imunitatea și longevitatea câinelui tău!

Produsul este disponibil pe site-ul nostru, în acest link.

Related Posts

Lasă un răspuns