Megaspore

Endotoxemia naturală la câini – o stare ascunsă care poate fi tratată cu probiotice pentru câini, cum este FidoSpore

Fidospore

Un nou studiu a fost lansat cu privire la endotoxema naturală la câini. Problemele digestive sunt foarte frecvente la câini. Manifestările lor pot fi vizibile clinic sau, în unele cazuri, ascunse la nivelul tractului digestiv. O astfel de afecțiune este endotoxemia naturală, care poate avea sau nu o manifestare clinică.

Cu toate acestea, deoarece este o afecțiune puțin studiată la câini, nu există suficiente date pentru a o diagnostica și manifestarea acesteia poate fi neglijată în practica clinică. Se crede că probioticele sunt o metodă alternativă care poate fi inclusă în schema de tratament pentru problemele gastrointestinale. Prin mecanismul lor de acțiune, aceste formule pot fi capabile să îmbunătățească sau să oprească simptomele diferitelor probleme digestive și, de asemenea, vizează sursa problemei.

Probioticele pot fi considerate tratamente prietenoase cu gazda, aducând efecte benefice pentru starea generală de sănătate. Deoarece probioticele nu reprezintă tratamente agresive și nu au efecte secundare, utilizarea acestui tip de tratament alternativ poate crește bunăstarea animalelor. Scopul prezentului studiu a fost de a caracteriza endotoxemia naturală la câini și de a evalua efectul unei formule probiotice asupra acestei afecțiuni. Această afecțiune ascunsă poate fi tratată cu probiotice, ca o alternativă mai prietenoasă pentru animale.

FidoSpore este un probiotic pe baza de spori, probiotic pentru caini care vine în ajutorul stăpânilor de câini, având o formulă unică, și anume un mestec patentat de probiotice: Bacillus subtilis (HU58™), Bacillus licheniformis (SL-307), Pediococcus acidilactii.

FidoSpore poate fi considerat cel mai bun probiotic pentru caini, care tratează afecțiunile gastrointestinale eficient și rapid.

Lasă un răspuns