Megaspore

6 întrebări cu privire la probioticele bazate pe spori, precum MegaSporeBiotic

Megasporebiotic

Poate că ați observat că există multe probiotice bazate pe spori pe piață recent, însă povestea Megaspore a început acum 8 ani. Compania Microbiome Labs, realizatorii produsului MegaSporeBiotic a fost prima companie care a realizat primul probiotic bazat pe spori, produs lansat în 2013.

De aceea, numele MegaSporeBiotic™ este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria probioticelor.

Ceea ce poate nu ați văzut, sunt anii ce cercetare, de găsire a formulei perfecte, testele, studiile clinice și studiile publicate din spatele produsului MegaSporeBiotic. Au fost ani de muncă asiduă, pentru a crea un produs în care lumea să aibă încredere.

Vă invităm la o investigație: 6 întrebări înainte de a cumpăra un produs bazat pe spori:

1. Acest produs are publicate studii clinice pe oameni?

Multe companii susțin că au un produs „studiat clinic”, însă MegaSporeBiotic are o serie de studii clinice realizate pe oameni, studii care dovedesc eficacitatea sa, inclusiv un studiu care arată o reducere cu 40% a endotoxemiei metabolice după doar 30 de zile de utilizare.

2. Ce tulpini include acest probiotic?

Există doar două genuri care formează spori: Clostridium și Bacillus, fiecare având multe tulpini în ele. Din păcate, multe probiotice realizate din spori conțin doar una sau două tulpini care formează spori, iar  restul fiind non-formatori de spori. MegaSporeBiotic conține cinci tipuri spori de Bacillus, și toți demonstrează că oferă beneficii.

3. Există date care arată că produsul poate supraviețui digestiei?

Sporii pot exista într-o formă sporulată sau vegetativă sau pot fi izolați de forma vegetativă. Forma sporulată va supraviețui acidului stomacal și sărurilor biliare, în timp ce formele vegetative nu. MegaSporeBiotic are date care arată supraviețuirea sa la un pH de 1,3 timp de două ore, urmată de o expunere îndelungată la săruri biliare (pentru a îndeplini standardul USP pentru supraviețuirea gastrică).

4. Cât a durat procesul de formulare?

Dacă acest lucru este făcut în grabă, atunci este posibil ca să afecteze calitatea generală a suplimentului. A fost nevoie de câțiva ani pentru a finaliza și apoi testa formula finală utilizată în MegaSporeBiotic, pentru a ne asigura că sporii sunt stabili și în cantitățile corecte.

5. Calitatea este evaluată de o parte terță?

Este important să știți că numărul CFU este corect și că tulpinile enumerate pe etichetă sunt de fapt cele găsite în supliment. MegaSporeBiotic este complet testat de terți pentru a ne asigura că etichetarea este exactă.

6. Cât de curat este produsul?

Este mai bine să evitați sporii modificați genetic sau creați în laborator, ori probiotice cu conținut inutil, cum ar fi făina, silicat de magneziu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gume vegetale, celuloză microcristalină sau chiar ingrediente pe bază de lactate sau zahăr. MegaSporeBiotic conține 5 spori stabilizați, plus fibră de gumă de salcâm (ca prebiotic) într-o capsulă vegetariană de celuloză.

Vă dorim multă sănătate!

Produsul poate fi achiziționat în acest link.

Related Posts

2 thoughts on “6 întrebări cu privire la probioticele bazate pe spori, precum MegaSporeBiotic

 1. Maniliuc Florentin Dan spune:

  Buna ziua ,
  Vreau sa incep un tratament cu Sporebiotic deorece am probleme digestive ,am facut endoscopie si nu mi-a gasit nimica la stomac eu dau vina pe enzimiile din intestine ,deorece am gaze ,stare de greata , balonare si o stare generala de rau ,cat e durata unui tratament cu Sporebiotic?
  Va mulțumesc

  1. MegaSpore spune:

   Buna ziua!

   În funcție de gravitatea problemei, se recomandă o cură de 3 până la 6 luni de zile, sau mai mult.

   Vă dorim multă sănătate!

Lasă un răspuns