Megaspore

Megasporebiotic în controlul greutății și riscului cardiovascular: funcționează!

2Q==
“Știam că trebuie să fac ceva cu privire la greutatea mea în momentul în care m-am trezit, la 49 de ani, cu analize mari (insulină mare, adică risc de diabet), tensiune cu tratament (2 pastile pe zi), oboseam repede, nu mă simțeam bine per total, nu aveam energie și chef să fac nimic.
Aveam nevoie să fac ceva să slăbesc, dar să fie simplu și eficient.
Nu aș putea să țin vreodată diete stricte doar cu supă de varză sau să beau doar sucuri de legume toată ziua.
Am auzit de niște probiotice care ajută la slăbit, care scad glicemia, insulina și îți scad pofta de dulce – Megasporebiotic. Am început să iau 2 tablete de Megasporebiotic pe zi, cu masa de prânz, plus am început să mănânc mai sănătos, am renunțat la dulciuri, la prăjeli, la fast-food, Cola și am redus cantitatea și numărul de mese, mâncând într-un interval de 8 ore pe zi.
După 1 lună de zile de probiotice și regim, am dat jos 11.2 kg (de la 106.7 kg am ajuns la 95.5 kg), fără să mă înfometez, fără să fac mișcare mai multă ca de obicei. Ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost că nu mai am poftă de dulce și patiserie cum aveam înainte. În plus, mi-am reglat tranzitul și nu mă mai balonez de la orice mănânc. Am renunțat și la tratamentul pentru tensiune (am ajuns de la 155/95 mmHg la 130/80 mmHg într-o lună de zile). La analize insulina a scăzut de la 33 micromoli/ml la 11 (în limite normale). Mă simt foarte bine și voi continua cu tratamentul până voi ajunge la greutatea dorită!”
Concluzia medicului specialist:  Reducerea greutății împreună cu modificarea florei intestinale sunt factori determinanți în scăderea rezistenței la insulină. Rezistența la insulină este un element esențial în producerea hipertensiunii arteriale și reducerii riscului de infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Tratamentul disbiozei intestinale (dezechibrul florei) reduce inflamația prin diminuarea sindromului de intestin permeabil.
Povestea lui de success poate fi și povestea ta! Cu ambiție și determinare, se poate!
2Q==
2Q==

Lasă un răspuns