Megaspore

Tot ceea ce trebuie să știți despre MegaGuard

MegaGuard

Background-ul produsului MegaGuard

191004 Mircrobiome 1 1

Disfuncția stomacului și a vezicii biliare afectează aproximativ 7 milioane de oameni din Statele Unite. Mai mult, problemele cu vezica biliară și cu stomacul sunt adesea interdependente și ușor de diagnosticat într-un mod greșit. Atunci când acestea sunt lăsate netratate, problemele gastrointestinale superioare pot duce la disfuncții ale tractului gastrointestinal în intestine. De exemplu, refluxul de acid poate degrada mucoasa esofagului, iar infecțiile necontrolate cu H. pylori pot duce la ulcere și cancer de stomac. În plus, producția inadecvată a bilei poate duce la o digestie proastă a grăsimilor, calculilor biliari și detoxifiere afectată.

Dispepsia funcțională este o afecțiune gastro-intestinală superioară caracterizată prin indigestie, balonare, crampe abdominale și senzație de plenitudine. Nu există un remediu cunoscut, dar tratamentele actuale includ diete de eliminare, managementul stresului, tratamente cu antibiotice pentru H. pylori, analgezice, inhibitori ai pompei de protoni și blocante H2. Inhibitorii pompei de protoni (IPP) și antagoniștii histaminei (blocantele H2) sunt tratamentele tradiționale pentru refluxul acid, deoarece pot reduce aciditatea acidului gastric, dar aceste medicamente pot dăuna tractului gastro-intestinal și pot cauza și mai multe probleme pentru o perioadă lungă de timp.

IPP acționează prin blocarea producției de acid clorhidric în stomac, iar blocanții H2 reduc secreția de acid din stomac, împiedicând legarea histaminei de receptorii săi din stomac. Deși acest lucru poate oferi o ușurare pe termen scurt, poate provoca efecte dăunătoare asupra restului tractului gastro-intestinal, în special asupra microbiomului intestinal.

IPP și blocanții H2 sunt destinați utilizării pe termen scurt; cu toate acestea, mulți pacienți pot rămâne pe acest medicament mai mult timp decât prevede tratamentul obișnuit. De fapt, un studiu recent a arătat că 70% dintre pacienții cărora li s-a prescris un IPP într-un cadru spitalicesc nu au avut de fapt nevoie de tratament. În plus, 19% au fost externați din spital cu IPP, mulți dintre ei crezând că ar trebui să continue să ia IPP. Utilizarea pe termen lung a acestui medicament scade aciditatea stomacului, perturbând una dintre funcțiile sale de protecție primare: uciderea bacteriilor dăunătoare.

Utilizarea pe termen lung sau nejustificată a IPP poate crește riscul de infecții intestinale patogene, cum ar fi Salmonella, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Clostridium difficile, Vibrio cholerae și Listeria. Cercetările arată că IPP nu măresc abundența E. coli și C. difficile, dar scad și diversitatea generală și bogăția bacteriilor benefice din intestin. Utilizarea pe termen lung a blocantelor H2 este asociată cu rate crescute de cancer de stomac, precum și cu efecte pe termen scurt, cum ar fi dureri de cap, constipație, diaree și dificultăți de somn.

Având în vedere limitările terapiilor actuale, cercetătorii sunt de acord că abordările alternative pentru tratarea dispepsiei funcționale și a altor afecțiuni pot oferi rezultate mai bune pentru pacienți.

 

Ingredientele din MegaGuard

191004 Mircrobiome 3

Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) are o istorie lungă de utilizare pentru tratarea disconforturilor digestive. În medicina ayurvedică și tradițională chineză, lemnul dulce este binecunoscut pentru capacitatea sa de a proteja mucoasa stomacului și de a echilibra inflamația de zi cu zi. Unul dintre ingredientele active cele mai cunoscute din lemn dulce este un compus cunoscut sub numele de glicirizină, ingredient care a fost folosit ca emulgator și îndulcitor în industria alimentară. Cu toate acestea, cantități mari de glicirizină au fost asociate cu reacții adverse grave, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale și nivelurile scăzute de potasiu. Din acest motiv, majoritatea suplimentelor alimentare care conțin lemn dulce îndepărtează conținutul de glicirizină, rezultând lemn dulce deglicirrizinat sau DGL. DGL poate fi foarte benefic pentru sănătatea intestinului, dar în general necesită doze mai mari pentru a fi eficient. Acest lucru se datorează faptului că compușii activi, cunoscuți ca polifenoli sau flavonoide, sunt componentele lemnului dulce care oferă cea mai mare protecție.

Gutgard ® este un ingredient nou format din aceste flavonoide puternice din lemn dulce. Flavonoidele din lemn dulce din Gutgard ® sunt complet diferite de DGL în ceea ce privește chimia, compoziția, producția și mecanismele de acțiune. În timp ce DGL standard nu conține nicio cantitate semnificativă de flavonoide, Gutgard® conține mai mult de 10% flavonoide totale și mai puțin de 0,5% glicirizină pentru a evita efectele nedorite. Mai mult de 50 de flavonoide au fost identificate în Gutgard ® care s-au dovedit că au efecte benefice asupra digestiei. De fapt, s-a demonstrat că flavonoidele din lemn dulce Gutgard ® protejează mucoasa stomacului și echilibrează nivelurile de Helicobacter pylori mult mai eficient decât extractele obișnuite de DGL cu doar 1/10 din cantitate. Lemnul dulce Gutgard ® poate, de asemenea, ameliora indigestia ocazională, balonarea și durerile de stomac.

Gutgard ® este ingredientul care a inspirat inițial acest produs și l-a motivat pe Kiran Krishnan să creeze un produs pentru sănătatea stomacului și a vezicii biliare. După luni de cercetare, extractul de frunze de anghinare și extractul de rădăcină de ghimbir au fost selectate pentru a completa Gutgard ®, în această formulă robustă concepută pentru a proteja tractul gastro-intestinal superior.

Extractul de frunze de anghinare (Cynara scolymus) (ALE) a fost folosit și în medicina tradițională ca ajutor digestiv. Compușii amari, în special cinaropicrina, sunt responsabili pentru beneficiile digestive ale anghinării. S-a demonstrat că ALE crește producția de bilă, protejează ficatul, echilibrează lipidele din sânge și acționează ca un antispastic.8-15

Ghimbirul (Zinziber officinalis) a fost folosit ca ajutor digestiv în medicina orientală de generații.

Studiile au demonstrat că ghimbirul accelerează golirea gastrică și poate ameliora accesele ocazionale de greață și vărsăturile. Extractele de ghimbir cu un continut mai mare de gingerol (20-30% gingeroli) sunt mai puternice si mai eficiente in ameliorarea disconforturilor digestive. În timp ce majoritatea extractelor de ghimbir conțin doar 5% gingeroli, MegaGuardTM conține extract de rădăcină de ghimbir cu potență ridicată, cu 20% gingeroli pentru rezistență maximă.

Funcția MegaGuard

Știinta și cercetarile din spatele MegaGuard

20200127 MegaGuard 2 1

GutGard®

Din studiile pe șoareci s-a descoperit că administrarea GutGard ® o dată pe zi timp de 8 săptămâni a redus semnificativ abundența H. pylori în stomac. Studiile mecaniciste sugerează că glabridina, unul dintre numeroasele flavonoide găsite în Gutgard ®, este responsabilă pentru acest efect protector prin interferarea cu multiplicarea și aderența H. pylori la mucoasa stomacului. Fără capacitatea de a se multiplica sau de a adera la mucoasa gastrică, H. pylori nu poate scăpa de sub control și nu poate face ravagii în stomac.

Glabridina pare, de asemenea, să calmeze inflamația din stomac, ceea ce poate fi de ajutor pentru orice persoana predispusa la dezvoltarea ulcerului gastric. În acest fel, GutGard ® oferă stomacului o șansă spre vindecare, ducând la reducerea durerilor de stomac, a balonării și a disconfortului. În plus, studiile arată că GutGard ® poate imita agenții procinetici farmaceutici, cum ar fi metoclopramida (Reglan), domperidona (Motilium) și levosulpirida, contribuind în același timp la repararea mucoasei stomacului. Acest lucru îmbunătățește digestia și reduce simptomele dispepsiei funcționale prin încurajând o mișcare naturală a alimentelor prin tubul digestiv.

Frunza de anghinare

Într-un studiu controlat cu placebo, de șase săptămâni, cercetătorii germani au testat eficacitatea extractului de frunze de anghinare la pacienții cu dispepsie funcțională. Două sute patruzeci și șapte de pacienți, cu vârste cuprinse între 18 și 75 de ani, au fost împărțiți aleatoriu în 2 grupuri. Timp de 6 săptămâni, grupul de control a primit capsule placebo, în timp ce grupul de tratament a primit 320 mg de extract de frunze de anghinare la prânz și la cină. La sfârșitul studiului, grupul a experimentat o reducere semnificativ mai mare a simptomelor nedorite, precum și o creștere a calității vieții.

Ghimbir

În 2015, un studiu italian pe 126 de pacienți cu dispepsie funcțională a monitorizat efectele suplimentării zilnice cu 40 mg de extracte de ghimbir (25-30% gingeroli) și 200 mg de extracte de frunze de anghinare pe parcursul a 14 zile. Cercetătorii au descoperit că numai 14 zile din această combinație zilnică au redus severitatea și frecvența simptomelor digestive comune, cum ar fi greața, balonarea, sațietatea precoce și durerea abdominală cu 17%.

Studii experimentale ulterioare, care au folosit numai ghimbirul, au arătat că astfel de suplimente pot ajuta la golirea gastrică, ajutând astfel mișcarea naturală prin tractul gastro-intestinal cunoscut sub numele de peristaltism. Indigestia, eructația și creșterea excesivă a bacteriilor din intestinul subțire (SIBO) sunt simptome ale întârzierii gastrice și, prin urmare, ghimbirul poate fi de ajutor atât în ​​tractul gastro-intestinal superior, cât și în cel inferior. În mod interesant, cercetătorii subliniază faptul că ghimbirul și anghinarea se completează reciproc în acțiunea lor. Ghimbirul se poate activa în stomac, în timp ce anghinarea este activă în intestinul subțire.

Indicații ale MegaGuard

  • Indigestie
  • Balonare
  • Infecția cu Helicobacter pylori
  • Reflux de acid
  • Dispepsia funcțională
  • Boala ulceroasa peptica
  • Colecistectomie (indepartarea chirurgicala a vezicii biliare/”fiere”)
  • Colecistita cronica
  • Sindromul intestin iritabil
  • Suprapopularea bacteriană a intestinului subțire (SIBO)

Avantajele administrarii MegaGuard

190918 MicrobiomeLabs 9Există multe avantaje în utilizarea MegaGuard față de alte ajutoare digestive similare. Principalul avantaj provine din faptul că MegaGuard conține flavonoide foarte concentrate și validate științific din lemn dulce, mai degrabă decât doar extracte diluate de lemn dulce. Alte suplimente pe bază de lemn dulce tind să conțină DGL, care poate fi liniștitor pentru mucoasa intestinală, dar nu are puterile protectoare ale flavonoidelor din lemn dulce. Gutgard® conține peste 50 de flavonoide despre care s-a demonstrat că îmbunătățesc digestia. De fapt, s-a demonstrat că flavonoidele din lemn dulce Gutgard ® protejează mucoasa stomacului și echilibrează nivelurile de Helicobacter pylori mult mai eficient decât extractele obișnuite de DGL cu doar 1/10 din cantitate.

MegaGuard se evidențiază și prin extractul de frunze de anghinare, deoarece conține același raport de extracție a produsului din frunze de anghinare HeparSL Forte, medicamentul farmaceutic german utilizat în studiul clinic de 6 săptămâni menționat anterior privind dispepsia funcțională. MegaGuard conține același raport de extracție și doză eficientă utilizată în studiu pentru o eficacitate maximă. Majoritatea companiilor vor folosi cercetarea pentru a-și susține formulările, dar de multe ori doza utilizată în studiu este semnificativ mai mare decât doza de formulă vândută. MegaGuard a fost formulat pe baza cercetărilor științifice pentru a oferi cele mai favorabile rezultate.

În plus, extractul de rădăcină de ghimbir utilizat în MegaGuard este un extract de ghimbir cu potență mare, foarte asemănător cu cel utilizat în studiul de anghinare și ghimbir menționat anterior. Extractele standard de ghimbir conțin 2-5% gingeroli, dar MegaGuard conține 20% gingeroli. Această formulă este unul dintre puținele ajutoare digestive care se bazează cu adevărat pe dovezi stiintifice.

Mod de administrare

Vârsta de peste 8 ani: Luați o capsulă la prânz și cină sau conform indicațiilor medicului dumneavoastră. Nu deschideți capsulele. Conținutul capsulei va avea un gust amar puternic.

MegaGuard este cel mai bine administrat impreuna cu o masă, deoarece funcționează ca un ajutor digestiv pe bază de plante. Majoritatea oamenilor observă o reducere a balonării, crampelor, greață și plenitudine în prima săptămână.

MegaGuard poate fi administrat in siguranta pentru copii, atât timp cât acestia sunt capabili să înghită capsulele. Deschiderea capsulelor MegaGuard nu va reduce eficacitatea produsului, dar ierburile puternice pot să nu fie plăcute pentru copii sau adulți. MegaGuard poate fi administrat in siguranta înainte, în timpul și după sarcină. Mamele însărcinate au raportat că MegaGuard ajută semnificativ in ceea ce priveste greața și grețurile matinale.

Sinergie

Când este utilizat în combinație cu alte produse Microbiome Labs, MegaGuard oferă suport gastrointestinal complet de la stomac până la colon. MegaGuard funcționează sinergic cu orice produs Microbiome Labs, dar va fi cel mai eficient atunci când este administrat cu MegaSporeBiotic ca parte a fazei de RECONDITIONARE a sistemului de restaurare intestinală totală.

Durata tratamentului

Acest produs poate fi luat pentru ameliorarea acută, pe termen scurt a simptomelor sau utilizat pe termen nelimitat. Persoanele cărora li s-a extirpat vezica biliară ar putea dori să ia MegaGuard impreuna cu masa pe termen nelimitat.

Contraindicatii

Deoarece Gutgard ® poate imita agenții procinetici și poate echilibra acidul din stomac, este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua MegaGuard dacă luați deja alte medicamente pentru orice formă de disfuncție gastro-intestinală superioară. În unele cazuri, poate fi necesar să reduceți doza de prokinetice, IPP sau blocante H2 atunci când luați MegaGuard, dar cel mai bine este să faceți acest lucru sub supraveghere medicală.

 

Sursa: https://rebelhealthtribe.com/megaguard/

 

Lasă un răspuns