Testimoniale

Testimonial: Pacientă cu suferință orofaringiană, caz rezolvat cu MegaSporeBiotic și MegaGuard

2Q==

Mă numesc E.R. și de aproape un an și jumătate am avut o suferință orofaringiană, manifestată prin usturime, care a debutat după un tratament de antibiotic pentru otită.

Am urmat un tratament cu Megasporebiotic, 2 capsule pe zi și cu Megaguard, 3 capsule pe zi și am avut un curs favorabil, în ceea ce privesc simptomele de la nivelul oro-faringelui. Chiar dacă evoluția nu a fost una liniara, am apreciat tratamentul ca fiind o încercare reușită față de strategiile anterioare folosite, care nu au produs efecte benefice.

La recomandările medicului, voi continua această terapie încă 2 luni de zile, perioadă în care cred că acest tratament va aduce beneficiile scontate!

După încă o lună de tratament, simptomele clinice de reflux și în mare parte disconofrtul de la nivelul sferei ORL au dispărut, după un tratament de 4 luni Megasporebiotic și Megaguard.

Am urmat terapia recomandată de medic și regimul alimentar aproape 100%, motiv pentru care sunt recunoascătoare că există astfel de produse care să facă minuni într-o perioadă relativ scurtă! Mulțumesc Megaspore România!

 

Lasă un răspuns