Megaspore

Tot ceea ce trebuie să știți despre HU58

shAAAAAElFTkSuQmCC

Background-ul produsului HU58

Sporii de bacil sunt o parte naturală a mediului uman și au fost consumați de oameni de mii de ani ca parte a dietei normale. Sporii de bacil se regăseau în alimentele consumate de strămoșii noștri, deoarece folosesc solul ca vector, calatorind de la gazdă la gazdă. Cerealele, carnea, fructele și legumele au conținut spori, ceea ce a condus la o relație simbiotică între aceste organisme critice.

Timp de zeci de ani, s-a considerat că sporii Bacillus sunt organisme din sol, deoarece se găseau adesea în sol. Cu toate acestea, în jurul anului 2008, cercetătorii au descoperit că multe specii de Bacillus ar putea fi identificate în fecalele umane și animale, cum ar fi puii de carne și râmele de pământ. Această descoperire i-a determinat pe oamenii de știință la concluzia că sporii Bacillus preferă să trăiască în intestinele animalelor și pur și simplu folosesc solul ca vector pentru a călători de la gazdă la gazdă.

Cu toate acestea, sistemele alimentare moderne au sterilizat procesarea alimentelor astfel încât toate fructele, legumele și carnea sunt spălate și tratate cu antimicrobieni puternici, ceea ce la rândul său elimină expunerea noastră la aceste organisme benefice. Drept urmare, sănătatea umană a avut de suferit dramatic, iar ratele infecțiilor continuă să crească. Pe măsură ce tot mai mulți cercetători încep să înțeleagă, microbiomul intestinal este esențial pentru sănătatea întregului corp uman.

Când sănătatea gastrointestinală scade, absorbția nutrienților scade, barierele gastrointestinale sunt deteriorate și inflamația începe să se reproducă în intestin ca o bombă tăcută. Fără acești spori prezenți în viața de zi cu zi, sistemul imunitar uman nu poate funcționa la fel de eficient și nici nu poate controla inflamația sistemică.

191112 MicrobiomeLabs 11

Ingredientele HU58

HU58 este un produs foarte simplu, dar eficient. Spre deosebire de celelalte probiotice de la Microbiome Labs, HU58  este un probiotic adjuvant cu o singură tulpină, de mare potență, care conține 10 miliarde de Bacillus subtilis HU58, împreună cu niște celuloză din arbori de salcâm într-o capsulă vegetariană. Bacillus subtilis HU58 a fost inițial izolat dintr-un intestin uman sănătos la Universitatea Royal Holloway din Londra. „HU” din numărul tulpinii provine de la o abreviere a Universității Holloway.

 

Proprietățile HU58

Bacillus subtilis a fost bine studiat pentru capacitatea sa de a reduce agenții patogeni din intestin, de a îmbunătăți imunitatea gazdei, de a preveni inflamația intestinală și de a rechilibra microbiomul intestinal.

 

Apărarea antimicrobiană a HU58

Unul dintre motivele pentru care B. subtilis este atât de eficient împotriva bacteriilor patogene se datorează capacității sale de a produce propriile antibiotice vizate. Se știe că Bacillus subtilis HU58 produce peste 12 antibiotice care au efecte antimicrobiene împotriva unui spectru larg de agenți patogeni. Aceste substanțe antibiotice sunt o parte naturală a sistemului uman de apărare antimicrobiană, ceea ce reduce dramatic posibilitatea de a dezvolta rezistență la patogeni sau efecte secundare nedorite. Această protecție naturală permite recondiționarea eficientă a microbiomului intestinal fără distrugerea și perturbarea care însoțește un spectru larg.

 

Suportul imunitar al HU58

Subtilis protejează organismul împotriva multor agenți patogeni prin întărirea imunității nespecifice și specifice. Imunitatea nespecifică se referă la mecanisme de protecție specifice care resping toate microorganismele în mod egal, în timp ce imunitatea specifică este adaptată anumitor tipuri de invadatori străini. În cadrul sistemului imunitar specific, sau adaptativ, există două ramuri de apărare: imunitatea umorală și celulară. Imunitatea umorală este responsabilă pentru eliberarea de anticorpi care caută și distrug un antigen specific. Imunitatea celulară are loc în interiorul unei celule infectate pentru a conține și a distruge un antigen la locul infecției.

Interesant este că interacțiunea dintre B. subtilis și unele dintre celulele imune ale corpului, cunoscute sub numele de macrofage, s-a dovedit că joacă un rol important în antrenarea sistemului imunitar să recunoască diferența dintre un adevărat invadator străin și un spectator neutru, cum ar fi praful sau polenul. De asemenea, s-a demonstrat că B. subtilis îmbunătățește răspunsul la anticorpi și proliferarea celulelor T, ceea ce indică faptul că B. subtilis are potențialul de a îmbunătăți atât imunitatea umorală, cât și cea celulară.

 

Sănătatea Intestinală

Înainte ca cercetătorii să-și dea seama de beneficiile asupra sănătății ale sporilor de Bacillus la oameni, multe studii au arătat îmbunătățiri semnificative ale sănătății intestinale la animale. În mai multe cazuri, s-a demonstrat că B. subtilis îmbunătățește funcția barierei intestinale prin întărirea joncțiunilor strânse care unesc celulele intestinale împreună și prin reducerea expresiei citokinelor proinflamatorii care sunt adesea responsabile de deteriorarea intestinală. Joncțiunile strânse deteriorate acționează ca verigi slabe. În mucoasa intestinală care se poate rupe în cele din urmă, deschizând ușa unei afecțiuni cunoscute sub numele de intestin permeabil.

De asemenea, s-a demonstrat că Bacillus subtilis HU58 fermentează amidonul alimentar în acizi grași cu lanț scurt (SCFA), cum ar fi butiratul, acetatul și propionatul, care au efecte antiinflamatorii în intestin. Butiratul este sursa majoră de energie pentru celulele intestinale și a fost studiat pentru rolul său în hrănirea mucoasei intestinale. De fapt, studiile indică faptul că butiratul poate juca un rol semnificativ în prevenirea cancerului de colon și ameliorarea inflamației intestinale.

HU58Echilibrul microbian

După cum s-a menționat anterior, B. subtilis este incredibil de eficient în controlul creșterii excesive a agenților patogeni intestinali fără a inhiba microflora normală. Menținerea unui nivel scăzut de agenți patogeni este esențială în susținerea unui microbiom intestinal divers și sănătos. Cu toate acestea, impactul microbian al HU58 nu se oprește aici. De asemenea, s-a demonstrat că B. subtilis crește abundența speciilor cheie, cum ar fi speciile Lactobacillus. Prin creșterea mai multor bacterii benefice și controlul bacteriilor dăunătoare, B. subtilis HU58 acționează în esență ca un manager al microbiomului intestinal, restabilind echilibrul populațiilor microbiene și se asigură că totul funcționează corect.

 

Sănătatea inimii

Subtilis are, de asemenea, un efect notabil în afara microbiomului intestinal. Pe lângă enzimele digestive și o gamă largă de vitamine, B. subtilis produce o enzimă specializată cunoscută sub numele de nattokinază. Nattokinaza este un compus cheie găsit în hrana japoneză natto care utilizează B. subtilis pentru fermentarea boabelor de soia. S-a demonstrat că nattokinaza îmbunătățește sănătatea inimii prin reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului și a coagulării excesive prin descompunerea fibrinei – o proteină insolubilă care formează ochiul fibros din cheag de sânge.

 

Cercetări științifice

HU58 a fost utilizat într-un studiu deschis pentru a evalua impactul HU58 TM asupra sistemului imunitar la adulții sănătoși. Optsprezece adulți au primit 2 capsule de HU58 zilnic timp de 8 săptămâni, iar markerii pro-inflamatorii au fost măsurați în săptămâna 1, a 2-a, a 4-a și a 8-a a studiului. Rezultatele studiului au demonstrat o reducere cu 45% a markerului proinflamator IL-6 și o reducere cu 55% a markerului proinflamator, TNF-α.

Interleukina-6 (IL-6) este un marker proinflamator despre care s-a demonstrat că joacă un rol patologic în inflamația cronică și autoimunitatea atunci când este produsă în mod continuu la niveluri ridicate.7 TNF-α este un alt marker proinflamator care declanșează apariția inflamație intestinală în bolile inflamatorii intestinale, depresie, pancreatită acută și multe altele, prin slăbirea proteinelor joncțiunii strânse. O supraabundență de TNF-α poate determina slăbirea joncțiunilor strânse între celulele intestinale, creând o mucoasă intestinală mai permeabilă, cunoscut și sub numele de intestin permeabil, care permite toxinelor nedorite să intre în circulație și să producă inflamații sistemice.

Descoperirile acestui studiu sugerează că HU58 ar putea juca un rol puternic în întărirea sistemului imunitar uman și în protejarea împotriva inflamației sistemice care stă la baza bolii cronice.

Indicații ale HU58

  • Autoimunitate
  • Colită
  • Infecții intestinale
  • Encefalopatie hepatică
  • Boli inflamatorii intestinale

Avantajele a HU58

Utilizarea HU58 în combinație cu MegaSporeBiotic îmbunătățește capacitatea acestor spori probiotici de a elimina agenții patogeni nefavorabili care ar putea crește fără control. Acest lucru poate fi adesea mai puțin dăunător pentru microbiomul intestinal decât administrarea de antimicrobiene dure.

Mod de administrare

Săptămâna 1: Luați 1 capsulă pe zi cu orice masă.

Săptămâna 2: Luați 2 capsule împreună cu orice masă.

*HU58 poate fi luat în același timp cu MegaSporeBiotic sau cu o masă diferită.

HU58 este cel mai eficient atunci când este luat în timpul mesei, dar nu va provoca dureri de stomac dacă este luat fără alimente. Aminoacizii și carbohidrații din alimente pot ajuta sporii să treacă de la forma lor inactivă (starea de spori) la forma lor activă (starea vegetativă) în tractul gastro-intestinal, așa că este ideal să luați HU58 cu o masă. Deoarece probioticele încapsulate sunt sub forma lor de spori, nu au nevoie de capsulă pentru a supraviețui digestiei. Din acest motiv, capsulele pot fi desprinse, iar pulberea poate fi amestecată în aproape orice mâncare sau băutură pentru comoditate. HU58 este stabil la temperatură, astfel încât poate fi amestecat chiar și în ceai fierbinte, cafea sau supă. Nu există un impact real asupra gustului al pudrei, ceea ce ar trebui să faciliteze administrarea copiilor.

HU58 AND RESTOR FLORASinergie

Pentru a recondiționa mai bine microbiomul intestinal, HU58 poate fi luat împreună cu MegaSporeBiotic și/sau RestorFlora pentru a spori efectele antimicrobiene ale sporilor Bacillus. HU58 poate fi luat și alături de MegaPreBio. HU58 poate fi luat și cu enzime digestive, MegaEnzyme, betaină HCI, antibiotice și chiar cărbune activ.

 

Durata tratamentului

Timpul recomandat de administrare de HU58 variaza în funcție de individ, dar nu există o limită superioară cunoscută sau contraindicații pentru a lua HU58 pe termen nelimitat. Datorită naturii tranzitorii a probioticelor Bacillus, se recomandă utilizarea pe termen lung, dar utilizarea zilnică poate să nu fie necesară pentru întreținere. HU58 poate fi administrat pe termen nelimitat la doza completă recomandată sau după cum este necesar în perioadele de infecție acută.

 

Contraindicații

Nu există contraindicații reale pentru utilizarea HU58. Cu toate acestea, este important să înțelegem că acest probiotic este un puternic modulator de imunitate. Noi dovezi sugerează că afecțiunile autoimune sunt rezultatul unui sistem imunitar imatur și neantrenat, mai degrabă decât al unui sistem imunitar hiperactiv, dar oricine ia medicamente imunosupresoare ar trebui să discute cu medicul înainte de a lua HU58 pentru a evalua beneficiile.

Descoperiți produsul nostru HU58 acum!

Related Posts

Lasă un răspuns