Megaspore

Tot ceea ce trebuie să știți despre RestorFlora

Background-ul produsului RestorFlora

RestorFlora este un probiotic pe bază de spori și drojdie, formulat pentru a spori eficacitatea MegaSporeBiotic. Ajută la reducerea simptomelor digestive asociate cu terapia cu antibiotice, plus multe alte probleme gastrointestinale.

Ingredientele RestorFlora

RestorFlora este un supliment probiotic care combină drojdia probiotică și bacteriile. Această combinație oferă un sprijin complet al microbiomului digestiv cu o abordare avansată, cu dublă acțiune, pentru a menține un mediu intestinal sănătos. RestorFlora conține trei tulpini de probiotice bine studiate și utilizate pe scară largă: Saccharomyces boulardii, Bacillus subtilis HU58 și Bacillus clausii SC109. Folosit sinergic, oferă un beneficiu profund pentru o varietate de probleme gastrointestinale.

Formă și Funcție

Datorită tulpinilor sale multiple de drojdie și spori, RestorFlora are capacitatea de a coloniza eficient tractul digestiv pentru a oferi sprijin imunitar, printre alte funcții de susținere. 

Cercetare și studii științifice

Produsele care conțin doar un singur probiotic, cum ar fi Saccharomyces boulardii, au limitări în ceea ce privește funcțiile probiotice de restaurare intestinală. RestorFlora conține trei tulpini probiotice: Saccharomyces boulardii, Bacillus subtilis HU58 și Bacillus clausii SC109, care îmbunătățesc funcția și promovează refacerea intestinului.

Restor Flora Megaspore Romania 2

Saccharomyces boulardii 

Saccharomyces boulardii este un probiotic de drojdie nepatogen care este bine studiat și utilizat pe scară largă pentru capacitatea sa de a susține digestia și funcția imunitară. În plus, Saccharomyces boulardii este capabil să restabilească integritatea barierei, să îmbunătățească sindromul diareic și să reducă inflamația. Acest probiotic pe bază de drojdie modifică microbiomul intestinal prin scăderea speciilor care sunt direct corelate cu nivelurile sistemice de translocare microbiană și inflamație.

Bacillus subtilis HU58

Bacillus subtilis HU58 este un probiotic de mare putere. Un studiu recent a demonstrat că suplimentarea cu probiotic Bacillus subtilis HU58 o dată pe zi timp de 7 zile a fost bine tolerată și sigură în comparație cu administrarea placebo. Tratamentul zilnic cu B. subtilis HU58 oral poate fi, de asemenea, administrat în siguranță și este bine tolerat pe o perioadă de 4 săptămâni la pacienții cu encefalopatie hepatică. În plus, grupul cu probiotice a arătat o incidență semnificativ redusă a diareei asociate cu antibiotice (AAH) și a fost observată o reducere semnificativă a nivelului de amoniac din sânge la pacienții cu un nivel inițial > 60 µg/dL. Un studiu pe 18 subiecți aparent sănătoși care au luat pe cale orală două capsule de Bacillus subtilis HU58 zilnic timp de 8 săptămâni a arătat modularea imunității. S-a dovedit că această doză poate fi administrată însiguranță și este bine tolerată, fără efecte secundare. Bacillus subtilis HU58™ a supraviețuit 100% în tractul digestiv, s-a observat o creștere cu 40% a producției de acizi grași cu lanț scurt, ajută la menținerea digestiei sănătoase și este cunoscut pentru faptul că modulează funcția imună sănătoasă.

Bacillus clausii SC109 

Bacillus clausii SC109 este o bacterie care formează spori. Este un probiotic despre care s-a demonstrat că are efecte imunomodulatoare și susține funcția gastrointestinală sănătoasă, fiind activ împotriva bacteriilor Gram-pozitive (Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium și Clostridium difficile). De asemenea, s-a dovedit a fi eficient în tratamentul excesului bacterian intestinal subțire (SIBO).

RestorFlora dovedește un progres semnificativ care depășește aceste limitări ale utilizării unice de probiotice cu combinația de Saccharomyces boulardii, Bacillus subtilis HU58™ și Bacillus clausii SC109.

Indicații

  • Utilizarea antibioticelor
  • Detresă intestinală
  • Autoimunitate
  • Infecții intestinale
  • Diaree – asociată cu antibiotice sau infecțioasă
  • Encefalopatie hepatică
  • Boală inflamatorie intestinală
  • Intestin permeabilRestorFlora Megaspore Romania 3

Avantajele administrării RestorFlora

RestorFlora susține o floră intestinală echilibrată datorită amestecului său unic de probiotice pe bază de spori. Aceste probiotice promovează sănătatea intestinală, mișcarea intestinală sănătoasă și îmbunătățesc digestia. RestorFlora susține, de asemenea, procesul de detoxifiere al organismului și, prin urmare, susține funcția imunitară sănătoasă. S-a demonstrat că există o creștere a producției de acizi grași cu lanț scurt cu suplimentarea RestorFlora.

Mod de administrare

1-2 capsule pe zi cu o masă sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Capsulele pot fi deschise pentru a presăra conținutul pe alimente moi, apă, suc sau alte băuturi necarbogazoase pentru un consum mai ușor.

Contraindicații

În prezent, cercetarea clinică și aplicarea susțin că nu există contraindicații reale pentru utilizarea RestorFlora.

Descoperiți produsul nostru RestorFlora aici!

Lasă un răspuns