Testimoniale

Testimonial: MegaSporeBiotic a tratat cu succes diareea și simptomele gastrointestinale la o pacientă cu COVID-19

megasporebiotic

Mă numesc M.R. și am 59 de ani. Mulțumesc domnului Dr. Adrian Cătinean, care mi-a recomandat produsul MegaSporeBiotic și care a fost un aliat de nădejde pe tot parcursul perioadei în care am fost bolnavă de Covid-19!

Pe lângă simptomele obișnuite (pierderea gustului și a mirosului, cefalee, dureri musculare etc.), am avut și simptome gastrointestinale, în sensul că aveam 3-4 scaune pe zi, sub formă de diaree. Nu am avut febră, dar am avut dureri musculare timp de aproximativ 10 zile.

De când am început tratamentul cu MegaSporeBiotic, cu 2 capsule pe zi, am simțit o ameliorare, după primele zile. Pe lângă MegaSporeBiotic, am mai luat și Vitamina C de 1000 mg – 1 capsulă pe zi, Vitamina D3, 4 000 U.I. – 1 capsulă pe zi și Zinc de 100 mg – 1 capsulă pe zi. Nu am luat niciun antibiotic, doar ce am menționat anterior.

După primele zile de tratament, am început să am doar 2 scaune pe zi, observând și o schimbare în consistența scaunelor. Următoarele zile am ajuns să am doar 1 scaun pe zi, mult mai consistent decât scaunele avute anterior. Când am ieșit din carantină, pot să spun că am ieșit complet vindecată!

Voi lua în continuare tratamentul cu MegaSporeBiotic, deoarece îmi conferă o stare de bine digestiva, un scaun regulat si sunt convinsa ca va contribui la sănătatea mea. Recomand cu mare drag și cu încredere MegaSporeBiotic!

 

*Produsul MegaSporeBiotic™ se poate achiziționa în acest link.

2 thoughts on “Testimonial: MegaSporeBiotic a tratat cu succes diareea și simptomele gastrointestinale la o pacientă cu COVID-19

  1. nadia.muntean spune:

    Buna ziua, am inceput sa iau probioticele recomandate de dl. Dr. Catinean Adrian deoarece ma confruntam cu constipatie de mai mult timp si pot sa spun ca au fost exact ce i-a lipsit organismului meu. Pana acum am observat aceste efecte: ma simt mai bine , problemele digestive au disparut, am o stare psihica foarte buna, noaptea am un somn odihnitor, am mai multa energie si sunt mai sanatoasa, astfel apropiindu-ma de o viata normala. Si toate aceste efecte pentru ca am ales sa continui tratamentul timp de 2 ani , pot sa spun ca am ales calitatea acestor suplimente si credeti-ma pe cuvant ca efectele lor sunt mult mai puternice, mai benefice si sanatoase. Va multumesc!

    1. MegaSpore spune:

      Multumim frumos pentru increderea dvs! Ne bucura astfel de rezultate!

Lasă un răspuns