Testimoniale

Testimonial: Pacientă cu sindrom diareic cronic, cu slăbire din greutate importantă, caz rezolvat cu MegaSporeBiotic într-o săptămână

megasporebiotic

Sunt Dr. V.H. de la Deva. Vreau să vă mulţumesc în mod deosebit pentru tot ce aţi făcut prntru mine. Cred că dacă nu aş fi aflat de dumneavoastră şi produsul MegaSporeBiotic, aş fi murit. Am avut stări îngrozitoare cu deshidratare, cu tulburări de ritm, extremităţi reci, stare de greaţă şi rău. Am aşteptat cu sufletul la gură produsul, cu mari speranţe. Tot ce am citit despre dumneavoastră m-au făcut să am speranță.

Am luat în prima zi 1 capsulă. Mă simţeam atât de rău, încât eram în stare să beau mai multe capsule, gândindu-mă că poate scap de diaree şi stările de rău. După prima capsulă am avut dureri abdominale, am luat Debridat și a fost suportabil. În acea zi am avut 8 scaune, majoritatea apoase.

A doua zi am avut 3 scaune dimineaţa. Am luat 1 capsulă la prânz şi, surpriză! Nu am mai avut niciun scaun. Au rămas balonările şi o uşoară greaţă, ce apăruse cu o săptămână înainte, plus o sensibilitate dureroasă în zona colecistului, iar astfel am introdus Rovacol.

Greaţa şi balonările parcă erau mai suportabile. A treia zi, dimineață (practic luasem 2 capsule), am avut 2 scaune moi, dar cu consistență, cum nu am avut de 4 luni! Am prins curaj și, a treia zi, am luat 2 capsule, continuând cu drenaj biliar și antispastice. Surpriză din nou! A patra dimineață, un scaun consistent, nu chiar format, pentru mine, de ultimii 3 ani, normal.

Acum iau 2 capsule pe zi și sunt în ziua patra , drenajul biliar, greaţa şi balonarea sunt mai uşoare. Aţi avut dreptate – MegaSporeBiotic este un probiotic extraordinar! M-am chinuit 3 ani în care am slăbit 28 kg. Faciesul meu arată o stare gravă – mie îmi sugera întotdeauna o stare toxică. Eram mai liniştită că investigaţiile paraclinice erau bune.

Având comorbidități, am evitat mediul spitalicesc pe cât se poate. Centrul de Transfuzie este izolat de spital, eu fiind şi director şi specialist de laborator, am reuşit să îmi stabilesc un program de la ora 11:00 până seara şi telefoanele şi consultaţiile de compatibilităţi transfuzionale prin WhatsApp.

Am făcut ultima colonoscopie în aprilie 2019, la Clinica Medicală III din Cluj-Napoca. Ca regim, am scos şi glutenul, încercând să ţin chiar mai restrictiv dieta FODMAP. Am citit despre ea, am încercat să îmi tot restrâng alimente, în speranţa că voi scăpa de diaree. În terciul meu de cereale utilizăm şi grâu, orz, secară. Acum le-am scos şi am ramas cu terciul de mei, quinoa şi hrişcă, alături de legume, morcov, ţelină şi pătrunjel. Am scos şi ouăle, având această greaţă. Folosesc şi laptele de orez şi cam atât, deocamdată. Seara pun un supozitor cu Sarofalk de 500 mg, care mi-a mai calmat durerile din hipogastru şi fosa iliacă stânga. Aproape că nu le mai am. Dacă o să îmi treacă aceste bolonari şi greaţă, totul va fi perfect. Colecistul încă este sensibil. Am mai comandat 2 cutii. Cred că trebuie să iau mai mult timp.

Eu am terminat facultatea în 1982 şi nu se punea accent pe această patologie legată de flora intestinală, probabil nici nu era aşa extinsă – este extrem de importantă. Astăzi, este extrem de frecventă. Cunosc indirect o pacientă cu aceleaşi simptome căreia i s-a recomandat Normix zilnic, 1 an . A făcut anemie hemolitică şi a fost o provocare să găsesc sânge compatibil. Am publicat impasul transfuzional şi aşa am aflat istoricul bolii.

Vă mulțumesc!

Dr. V. H. de la Deva.

Produsul MegaSporeBiotic se poate comanda în acest link.

Lasă un răspuns